All you can eat in Apeldoorn – Buffet Restaurant Mediterrance

Reglement All-inn Buffet

Het reglement tijdens All-in buffet Restaurant Mediterrance

Wijzigingen in het aantal personen behoort u uiterlijk 24uur van tevoren door te geven. Bij minder dan 24uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca (UVH). De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de “tafelkeuze” te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip.

U krijgt bij aankomst een bon waarop uw starttijd staat genoteerd.Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten.Uw bon wordt aan een houder die op tafel staat geplaatst, zodat wij kunnen weten dat als u van uw tafel bent, u ons nog niet heeft verlaten. Bij vertrek kunt u met uw bon bij de kassa afrekenen en uitchecken.

Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken mee te nemen van “Restaurant Mediterrance–
Om de prijs kwaliteit verhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht verspilling van eten en drinken in rekening te brengen(bijvoorbeeld € 1,- per item).

Bij het afrekenen dient men er rekening mee te houden dat er één gezamenlijke rekening per reservering/tafel is. Per persoon apart betalen is niet mogelijk. Voor bedrijven/zakelijke gasten is het ook mogelijk om op rekening te betalen.

Wij accepteren bij de buffetarrangementen en aanbiedingen geen dinerjaarkaart, creditcard,  dinerbonnen, restaurantcadeaukaart of VVVcheques. Wel hebben wij onze eigen cadeaukaart/coupon en tevens is het mogelijk om bij ons te pinnen.

(huis)dieren zoals o.a. honden zijn niet toegestaan.
Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.
Restaurant is beveiligd met camera bewaking.
Mediterrance is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van kledingstukken e.d.

 

Facebook Iconfacebook like button