All you can eat in Apeldoorn – Buffet Restaurant Mediterrance

Reglement All-inn Buffet

Het reglement tijdens All-in buffet Restaurant Mediterrance

Wijzigingen in het aantal personen en/of annulering van een reservering behoort u uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven. Bij minder dan 24 uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca (UVH). De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de “tafelkeuze” te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip.

U krijgt bij aankomst een bon waarop uw starttijd staat genoteerd. Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten. Uw bon wordt aan een houder die op tafel staat geplaatst, zodat wij kunnen weten dat als u van uw tafel bent, u ons nog niet heeft verlaten. Bij vertrek kunt u met uw bon bij de kassa afrekenen en uitchecken.

Bij het afrekenen dient men gelieve er rekening mee te houden dat er één gezamenlijke rekening per reservering/tafel is. Per persoon apart betalen is ook mogelijk. Voor bedrijven/zakelijke gasten is het ook mogelijk om op rekening te betalen.

Regels:

  • Artikel 1 – Dieren zoals honden/katten zijn niet toegestaan.
  • Artikel 2 – Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.
  • Artikel 3 – Restaurant Mediterrance is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van kledingstukken e.d.
  • Artikel 4 – Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken mee te nemen van Restaurant Mediterrance
  • Artikel 5 – Om de prijs kwaliteit verhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht verspilling van eten en drinken in rekening te brengen (bijvoorbeeld € 1,- per item).
  • Artikel 6 – Wij accepteren bij de buffetarrangementen wel dinerjaarkaart, creditcard,  dinerbonnen, restaurantcadeaukaart of VVV cheques, hierbij gelden er andere tarieven.

Wij zijn alleen van Donderdag t/m Zondag geopend

Op Maandag, Dinsdag & Woensdag openen wij alleen indien er groepsreserveringen zijn.

Facebook Iconfacebook like button